به گزارش ستاد خبری بیست و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع دستی ایران حسین بختیاری با اشاره به اهداف مجمع ملی هنرمندان صنایع دستی کشور از حضور در نمایشگاه صنایع دستی گفت: چندسالی است کهمجمع ملی هنرمندان صنایع دستی کشوردر نمایشگاه صنایع دستیعمدتا به منظور فعالیت های اجتماعی و همچنین ارتباط با هنرمندان و پیگیری خواسته ها ومطالبات و انتقال آنها به مسوولان حضور پیدا می کند.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل مجمع ملی هنرمندان صنایع دستی کشور افزود: از چند ماه پیش که شورای عالی تشکل ها در حوزه معاونت صنایع دستی و با حضور تشکل های مختلف غیردولتی صنایع دستی شکل گرفت، با موافقت معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دفتری به منظور فعالیت هایی در حوزه اجتماعی و فرهنگیبه تشکل های غیردولتی اختصاص یافت تا مسایل و بحث های مربوط به هنرمندان و همچنین اطلاعات اجتماعی و فرهنگی مربوط به هنرمندان را پیگیری کنیم.
وی با اشاره به آخرین درخواستی که از سوی مراجعه کنندگان به دفتر تشکل های غیردولتی شده است، تصریح کرد: همین امروز دوستانی مراجعه داشتند که اطلاعاتی از هنرمندان در نمایشگاه صنایع دستی را برای ارتباط گیری در فضای مجازیدریافت کنند. ضمن اینکه آنها در زمینه کمک به بسته بندی محصولات صنایع دستی نیز اطلاعاتی می خواستند.
دبیر شورای تشکل های صنایع دستی با بیان اینکه تشکل ها به عنوان پل ارتباطی مردم و مسوولان می توانند بهترین گزینه برای مشارکت هنرمندان در تحقق برنامه های صنایع دستی باشند، گفت: باتوجه به محدودیت بیشتری که در برگزاری نمایشگاه صنایع دستی امسال وجود داشت، اما تلاشدوستان ما در حوزه معاونت صنایع دستی مضاعف بود و انصافا شاهد تلاش همه جانبه جناب آقای دکترنامور مطلق معاون محترم صنایع دستی کشور و سرکار خانم دکتر محمودیان دبیر اجرایی نمایشگاه امسال بودیم تا ضمن برگزاریهرچه بهتر نمایشگاه، خواسته های هنرمندان و مردم محقق شود.
بختیاری، ایجاد فضای لازم ارتباطی برای ترویج صنایع دستی در حوزه تجاری و بازرگانی و ارتباط دائمی فیمابین مخاطبان و مصرف کنندگان صنایع دستی با تولیدکنندگان و هنرمندان و فروشندگان را از جمله مشکلات پیش رو دانست و پیرامون حرفه تخصصی خود اظهار کرد: شیشه گری صنعتی با قدمت چندهزار ساله در ایران است که اولین آثار شیشه های دستی ایران در شوش و چغازنبیل یافت شده است. ضمن اینکه در سال های اخیر تحولات خوب و رشد مناسبی از نظر تنوع، کیفیت و کمیت را در این حوزه شاهد بوده ایم.
وی ادامه داد: هنرمندان صاحب نامی در صنعت شیشه گری حضور دارند و چون این هنر، هنر شاخص استان تهران محسوب می شود، بنابراین لازم است حوزه معاونت صنایع دستی خصوصا در استان تهران، سرمایه گذاری بیشتری انجام دهد.
مدیرعامل مجمع ملی هنرمندان صنایع دستی کشور در اشاره ای به عمده ترین مشکلات هنرمندان این صنعت گفت:سال گذشتهبخشنامه پیرامون صدور مجوزهای تولید و کارگاهی برای استان ها صادر شدکه مشکلات زیادی را برای هنرمندان بوجود آورده است،بطوریکه تعداد زیادی از هنرمندان مراجعه می کنند و گله دارند که چرا در این بخشنامه طراحی از صنعت شیشه گری جداشده تا مجوز فعالیت، فقط مختص کارگاه ها باشد که این انصافا غیرکارشناسی است و ما خواستار لغو آن هستیم./امیررضا قویدل
انتهای پیام/